Komentari
+5
Lilly
lady_madrid
Silvija
Lazar_
Ordinary girl
9 posters
- Lazar_Administrator
$ : 19086
Re: Komentari
Čet 21 Avg 2014, 15:22
Mislim da mu je tako lepse
- Lazar_Administrator
Čet 21 Avg 2014, 15:35
NAJVEROVATNIJE POCINJE 22. SEPTEMBRA!
- Ordinary girlModerator
$ : 9462
Čet 21 Avg 2014, 19:30
Lazar ::Mislim da mu je tako lepse
- LillyModerator
$ : 14639
Čet 21 Avg 2014, 20:31
Hose Ron veoma je ubuđen zbog povratka tevenovelama, a trenutno pod rediteljskom palicom Pedra Demianaigra uz Liviju Brito u seriji “Muchacha italiana viene a casarse”.
“Srećan sam što učestvujem u rimejku ove odlične priče, koja se nakon nekoliko decenija vraća na male ekrane”, kaže glumac koji će za nekoliko dana otputovati u Italiju da snima nove epizode.
Hose Ron je rekao i da se odlično slaže sa Livijom sa kojom deli scenu “na čitanjima smo ostvarili dobar odnos, biće to prelepo iskustvo”, kaže Ron.
Izvor: TV NOVELE
- lady_madridIstražuješ arhivu telenovela
$ : 570
Pet 22 Avg 2014, 14:10
José Ron i Livia Brito već snimaju 'Muchacha Italiana'
[You must be registered and logged in to see this image.]
Glumac je objavio sliku sa početka snimanja 'Muchacha Italiana Viene a Casarse' u društvu Livie Brito.
Iz dana u dan dobijamo sve više informacija o novoj telenoveli, 'Muchacha Italiana Viene a Casarse', a ovog puta protagonista serije, José Ron, podelio je sliku u kostimu i sa Liviom Brito. Slika je bila objavljena na oficijalnom profilu telenove čiji je producent Pedro Damian, @Mivac_Oficial, opisavši sliku sa "jedan od najromantičnijih parova u poslednje vreme". Tako su predstavili glumce koji će dati život novoj Televisinoj priči, koja će zameniti La Gatu na Canal de las Estrellas. Svi su veoma uzbuđeni zbog početka snimanja, a kako se šuška, jedan deo biće realizovan u Italiji.
Glumac je objavio sliku sa početka snimanja 'Muchacha Italiana Viene a Casarse' u društvu Livie Brito.
Iz dana u dan dobijamo sve više informacija o novoj telenoveli, 'Muchacha Italiana Viene a Casarse', a ovog puta protagonista serije, José Ron, podelio je sliku u kostimu i sa Liviom Brito. Slika je bila objavljena na oficijalnom profilu telenove čiji je producent Pedro Damian, @Mivac_Oficial, opisavši sliku sa "jedan od najromantičnijih parova u poslednje vreme". Tako su predstavili glumce koji će dati život novoj Televisinoj priči, koja će zameniti La Gatu na Canal de las Estrellas. Svi su veoma uzbuđeni zbog početka snimanja, a kako se šuška, jedan deo biće realizovan u Italiji.
- LillyModerator
Sre 27 Avg 2014, 11:55
U Italiji započela snimanja "Muchacha italiana viene a casarse"
Još u subotu, 23. avgusta, glumačka postava novog televisinog projekta, telenovele "Muchacha italiana viene a casarse", na čijem je čelu producent Pedro Dámian, otputovala je u Italiju da bi u ponedeljak započeli sa snimanjima.
Protagoniste 'Fiorellu' i 'Pedra' tumače Livia Brito i José Ron. Ekipa će snimati na lokacijama na ostrvu Siciliji. U Italiji će, kako piše [You must be registered and logged in to see this link.], boraviti ukupno dva dana.
Pogledajte snimak na instagramu Jose Rona:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Protagoniste 'Fiorellu' i 'Pedra' tumače Livia Brito i José Ron. Ekipa će snimati na lokacijama na ostrvu Siciliji. U Italiji će, kako piše [You must be registered and logged in to see this link.], boraviti ukupno dva dana.
Pogledajte snimak na instagramu Jose Rona:
[You must be registered and logged in to see this link.]
- Lazar_Administrator
Sre 27 Avg 2014, 12:02
Za sada sam prebacio temu u pdf za serije cije je snimanje u toku. Kada pocne da se emituje u Meksiku otvoricemo pdf
- LillyModerator
Sre 27 Avg 2014, 12:30
U redu.
Sinopsis
by Latino svet
Nakon smrti svog oca, mlada Italijanka Fiorela seli se u Meksiko da se uda za nepoznatog čoveka, nadajući se da će dobiti medicinsku pomoć za svoju sestru Gianu koja pati od srčanih problema. Kada ih napusti verenik njene sestre, Fiorela je primorana da radi kao kućna pomoćnica.
Uloge
Livia Brito - Fiorela
Jose Ron - Pedro
Nailea Norvind - Marcela
Mike Biaggio - Osvaldo
Ela Velden - Giana
Jose Pablo Minor - Gael
Zanimljivosti
Livia Brito i Ela Velden išle su na kurseve Italijanskog jezika kako bi uspele da dočaraju svoje uloge.
USKORO DETALJNIJA RADNJA
- Azor AhaiAdministrator
$ : 24448
Sre 27 Avg 2014, 13:09
Ne dopada mi se uopšte na prvi pogled, nego videćemo kada krene da se emituje.
- Lazar_Administrator
Sre 27 Avg 2014, 13:35
Mene uopste ne privlaci da je gledam, ali sto ti kazes cekacu da pocne pa videcu, mozda mi se i dopadne
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu