Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Čista ljubav

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Čista ljubav Empty Čista ljubav taj Sub 18 Nov 2017, 21:50

Victoria

Victoria
Administrator
Administrator
Čista ljubav je hrvatska sapunica koja se snima od 2017. godine.

U Srbiji se emituje od 23. oktobra 2017. na televiziji Prva.

Priča se vrti oko samohranog oca Tome (Ivan Herceg), kojeg je supruga Helena napustila i otišla u inostranstvo te ga je ostavila sa zajedičkom kćerkom Mašom. Tomina žena Helena se teško nosila s nemaštinom i nedaćama koje su ih zadesile i krivila je Tomu što nije bio mudriji. Kako bi pomogla porodici, otišla je da radi u Nemačku, čistiti stan bogatom muškarcu. Nedugo nakon što je otišla, javila je Tomi da se zaljubila u šefa i da se ne vraća. Tako Tomo ostaje sam s petogodišnjom kćeri koju obožava. Nakon toga, Toma se povlači od svega, vratio se kući, brine za kćer i radi posao kojeg bi se mnogi stidili.

Tomu je jako odredilo odrastanje u sirotištu pored malog mesta. Nakon što mu roditelji nastradaju u fatalnoj automobilskoj nesreći, Tomo odlazi u Dom, zajedno sa svojom starijom sestrom Brankom. Tamo zatiču Tominog vršnjaka Ranka, koji je kao novorođenče ostavljen pred vratima Doma, nepoznatih roditelja. Ranko i Tomo su bili prijatelji u sirotištu do ključnog momenta kada je između njih došlo do raskola (Ranko misli da je zbog Tome završio u popravnom domu što nije istina, a Tomo nije imao prilike da mu objasni istinu).

Najveću podršku u životu mu pružaju brižna sestra Branka (Olga Pakalović) i najbogatija žena iz mesta Edita (Ksenija Pajić) — stara prijateljica njegovih pokojnih roditelja. Edita je bila mlada, u braku sa starijim mužem, a Tomin i Brankin otac zgodan, muževan i slatkorječiv. Editi je on bio ljubav života, a ujedno i najveća bol. Ostala je trudna s Tominim ocem i rodila Ranka koga je dala kao malog u Dom. Tako Ranko odrasta u uvjerenju da nema porodicu, ni ne sluteći zapravo koliko je blizu svoje prave porodice.

Tomo radi kao skupljač đubreta, posao kojeg bi se mnogi stidili, ali on ga radi s ponosom.

U njegov život ubrzo ulazi Sonja (Tara Rosandić), vaspitačica u vrtiću, u koju se on zaljubljuje, ali ni ona nije ravnodušna. Njihov sudbinski susret se dogodi u kabini, nakon što Sonja pronađe Mašu kako luta sama po vozu. Obe se svide jedna drugoj na prvi pogled. Tomo i Sonja se odmah sukobljavaju – njemu nije jasno šta radi s njegovom kćerkom dok Sonja misli da je on neodgovoran otac jer ju je pustio da sama luta okolo. Ponovni susret Tome i Sonje dešava se kada Sonja izgubi verenički prsten kojeg će Tomo pronaći i vratiti joj. Sonja je zaručena za Ranka (Momčilo Otašević), poduzetnika i moćnog vlasika kazina AS, s kojim je pred udajom, ali se još uvek koleba. Sonja ni ne sluti kakav je Ranko zapravo, dok pred njom glumi iskrenog, poštenog i vernog muškarca, iza sebe vešto prikriva svoje kriminalne radnje, a i, u poslednje vrijeme sve teže, agresivnu navar. Sonja ni ne sumnja da se Ranko i Tomo poznaju od pre, ali joj je čudno kad Ranko otera Tomu s praga kad Tomo dođe da vrati verenički prsten Sonji.

Ranko pored Sonje ima ljubavnicu Snježanu (Nives Celzijus) koja se za njega vremenom vezala i iskreno zaljubila. No, Ranko je potpuno hladan prema Snježani i njegov je cilj oženiti se Sonjom.

Sonja ima bolesnu majku Jasnu (Sanja Vejnović), koja je često zbog bolesti i demencije promjenjiva raspoloženja i pomalo depresivna. Sonja pored majke Jasne ima i mlađeg brata Vladu, te oca Milana koji je Rankov knjigovođa. Cela porodica vrši pritisak na Sonju da se uda za Ranka, svako iz svojih razloga.[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

2Čista ljubav Empty Re: Čista ljubav taj Sub 18 Nov 2017, 21:51

Victoria

Victoria
Administrator
Administrator
Likovi
Tomo Vitez (Ivan Herceg) — Tomu je jako odredilo odrastanje u sirotištu pored malog mesta. On i starija sestra Branka nakon fatalne automobilske nesreće nesreće rano ostaju bez roditelja i završavaju u Domu. Tomo tada ima 6 godina, a Branka 10 godina. Tamo zatiču Tominog vršnjaka Ranka, koji je kao novorođenče ostavljen pred vratima Doma. Ranko i Tomo su bili prijatelji u sirotištu do ključnog momenta kada je između njih došlo do raskola (Ranko misli da je zbog Tome završio u popravnom domu što nije istina, a Tomo nije imao prilike da mu objasni). Nakon što ga je ostavila žena, Tomo sa kćerkom Mašom odlazi u malo mesto, gde upoznaje Sonju, svoju buduću ljubav.
Ranko Novak (Momčilo Otašević) — Za razliku od Tome, Ranko u domu nije imao nikoga osim sramote, zavisti i gorčine. Odrastajući sam u teškim vremenima, odmalena je pokazivao snažnu volju i visoku inteligenciju. Uz pomoć poslovne partnerke i ljubavnice Snježane stvara poslovno carstvo. Preduzetnik, lokalni moćnik i vlasnik kazina, koji je do nedavno bio mesto sumnjivih radnji su samo deo njegovog "carstva". Ranko je pred ženidbom sa Sonjom. Želi kupiti najveću i najlepšu kuću u kraju — kuću udovice Edite, ne slutivši da mu je to zapravo majka.
Sonja Lončar (Tara Rosandić) — Sonja je bila natprosečno, bistro i odlučno dete sa namerama i šansama da osvoji svet. Najpre je na njen život uticao gubitak očevog posla, zatim majčina bolest i briga za mlađeg brata. Rankova je verenica i vaspitačica u lokalnom vrtiću. Ubrzo shvata da je sa Rankom samo zato što oseća obavezu, a da njeno srce pripada Tomi.
Snježana (Nives Celzijus) — Snježana sebe predstavlja kao uspešnu poslovnu ženu, dok je zapravo vodila Rankov bordel. Nakon niza godina prostitucije, Snježana upoznaje Ranka i vidi priliku da izađe iz tog kruga. Međutim, vremenom kako je posao rastao, tako je i njena ljubav prema Ranku rasla. Ogorčena je zbog toga što Ranko voli Sonju.
Edita Leskovar (Ksenija Pajić) — Sve dok Tomo nije došao kod nje da živi, ona se borila sa teškom prazninom. Planirala je da proda kuću Ranku, ali kada se Tomo vratio ona odlučuje da ne prodaje ništa. Međutim, Tomina sestra ne podnosi Editu. Edita je bila mlada, u braku sa puno starijim mužem, a Tomin i Brankin otac, zgodan i muževan. Editi je on bio najveća ljubav, ali i najveća bol.[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

3Čista ljubav Empty Re: Čista ljubav taj Sub 18 Nov 2017, 21:52

Victoria

Victoria
Administrator
Administrator
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Sponsored content


Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu