Ići dole
Miljana
Miljana
Administrator
Administrator
Postovi : 21607
$ : 31228

Kucuk hanimefendi / Mlada dama Empty Kucuk hanimefendi / Mlada dama

taj Sre 13 Jul 2016, 14:26
Uloge: Cansu Tosun, Zeynep Irgat, Derya Alabora, Baris Bagci
[You must be registered and logged in to see this image.]
Neriman (Cansu Tosun) je mlada devojka koja živi sa svojom polusestrom i maćehom. Nakon očeve smrti, ona ne može uspostaviti normalan život. Zbog intriga maćehe, ona postaje ovisnik o sedativima i bilo je teško zamisliti da će to opet biti ona stara devojka. Nakon što napusti školu, troši vreme u maloj sobi gde može razgovarati tek sa svojim dadiljom Nevres (Zeynep Irgat). Među njima dvema vlada bezgranično poverenje.

Nerimanina maćeha Fehime (Derya Alabora) želi se domoći naslijedstva ostalog iza njenog pokojnog oca gospodina Hilmija. Pokušava zaštititi naslijedstvo od Neriman i proglasiti je ludom odnosno poslati je na liječenje. Na taj način sve bogatstvo bi ostalo njoj i njenoj kćerki. Međutim, dadilja Nevres počinje shvaćati šta se dešava i nastoji zaštititi Neriman. Jedne večeri ona krišom odlazi van i pronađe jednog od bliskih prijatelja Nerimaninog pokojnog oca. Objašnjava mu sve planove Fehime i zatraži njegovu pomoć. Zajedno prave plan kako izbaviti Neriman. Prema tom planu, Neriman će se udati za Omera (Baris Bagci) i prenijet će na njega sve ovlasti za upravljanje nasljedstvom. Tako i biva i sutradan se Neriman udaje za Omera. Međutim, ona ne zna da njen suprug ne mari za nju. On je zgodan mladić iz bogate porodice koji se obvezuje oženiti za Neriman kako bi se riješio financijskih problema u svojoj porodici.

Hoće li Neriman uspjeti riješiti sve životne teškoće? Hoće li brak Neriman i Omera riješiti probleme nasljeđivanja i Omerovu finansijsku krizu?


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu