Ići dole
Miljana
Miljana
Administrator
Administrator
Postovi : 21607
$ : 31228

Yabanci damat / Ljubav na međi Empty Yabanci damat / Ljubav na međi

taj Sre 13 Jul 2016, 14:18
[You must be registered and logged in to see this image.]

Nazli je kćerka čuvenog baklava majstora iz Gaziantepa. Nakon što je završila fakultet u Ankari, vraća se u rodno selo, na radost cele porodice. Međutim, po povratku je čeka iznenađenje. Njen otac Kahraman obećao je svom poslovnom partneru Okešu da će se Nazli udati za njegovog sina Kadira.

Iako Nazli odbija da prihvati mladoženju kojeg joj otac nameće, njena cela porodica podržava ugovoreni brak i čini se da za nju nema druge mogućnosti nego da pristane da se uda za Kadira. Međutim, na dan kada njegova porodica dođe da isprosi mladu, Nazli beži kod Zejnep, prijateljice iz Bodruma. Tamo pronalazi posao u jednom lokalnom hotelu i upoznaje zgodnog momka po imenu Niko. Mada u početku misli da je mladić Britanac, ispostavlja se da je Grk koji je neko vreme živeo u Istanbulu, a onda se sa porodicom vratio u Atinu.

Nazli i Niko zaljubljuju se jedno u drugo, ali ta ljubav naići će na brojne prepreke. Ne samo da Nazli traže porodica i verenik, već i Niku za vratom visi bivša devojka, pevačica. Pored svega toga, Nikova porodica mrzi Turke, dok Nazlini najbliži preziru Grke. Kako će se mladi ljubavnici izboriti sa duboko ukorenjenim predrasudama koje prete da unište njihovu ljubav?

Uloge :
Nehir Erdogan
Ozgur Čevik
Erdal Ozjadžilar


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu