Ići dole
Miljana
Miljana
Administrator
Administrator
Postovi : 21607
$ : 31228

Hayat Yolunda / Na putu života Empty Hayat Yolunda / Na putu života

taj Uto 12 Jul 2016, 21:17
[You must be registered and logged in to see this image.]
Produkcijska kuća / Yapim: D Yapım
Producent / Yapımcı : E. Ayşe Durmaz
Izvršni producent / Uygulayıcı Yapımcı : Şeyba Tüysüzoğlu
Redatelj / Yönetmen : Feride Kaytan
Art Director / Sanat Yönetmeni : Nilüfer Deveci
Uloge: Nur Fettahoğlu, Engin Öztürk, Burak Yamantürk i İpek Karapınar...

Mala, privatna klinika Prof. Dr. Vejsela, koji je celog života radio ne očekujući ništa zauzvrat i pokušavajući samo da spase živote, zbog finansijskih problema došla je na ivicu bankrota. Povrh toga, svi lekari iz bolnice, jedan po jedan počeće da daju otkaz. Doktor Vejsel želi da uspostavi novi red i ponudiće posao nizu uspešnih hirurga koje je on obučavao a koji rade u raznim pokrajinama Turske. Nakon što i oni odbijaju da mu pomognu zdravlje doktora Vejsela biće u ozbiljnom stanju. Jelda želi da pomogne svom ocu i pokušaće da razgovara sa svojim bivšim kolegama i ubedi ih da rade u bolnici.
Šafak na neočekivan način saznaje da je muž vara i njen svet biva srušen. Skoro svi u bolnici su znali za zabranjeni ljubavnu aferu između njenog muža i njene pomoćnice Melis. Zahteva objašnjenje od svog supruga ali on joj govori da želi da se razvede od nje i tako je još jednom poražava. Kao uspešan lekar nije ni pomišljala da napusti Izmir, ali morala je da uzme u obzir ponudu od Jelde. Selim, mladi hirurg specijalizovan za operacije na mozgu, koji radi u prestižnoj Istanbulskoj bolnici, moraće da napusti posao nakon što poznati biznismen umire na njegovom operacionom stolu. Za Jeldu neće biti nimalo lako da ga ubedi da prihvati posao u bolnici njenog oca, s obzirom da je Selim posle tragičnog događaja odlučio da napravi pauzu u karijeri. Džem, bivši dečko Šafak, pomaže ljudima ugroženim u zemljotresu u Vanu. Posle pogoršanja stanja njegovog malog, omiljenog pacijenta moraće da razmisli o ponudi Jelde čak iako ne želi. Tajfun koji je odavno napustio medicinu i posvetio se trgovini, naići će na profesora Vejsela i njegovu kćer Jeldu kojima se divio na konferencijama. Profesor Vejsel planira sasvim novi početak sa svojim učenicima ali naići će na razočaranje.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Prof. Dr. Šafak Gunaj
Ona je uspešan i ambiciozan hirurg koji radi u bolnici jednog Univerziteta u Izmiru. Njen mali svet čine njen suprug Alp, brodovlasnik, njena petogodišnja kćer Edžem i bolnica. Dani su odbrojani do ostvarenja njenog sna – da dobije profesuru. Međutim, saznaje da je njen muž vara. U trenutku kad joj se svet sruši na glavu, jedan poziv njene drugarice sa fakulteta doktorke Jelde promeniće joj svet. Ona je požrtvovana, disciplinovana, ponosna i jaka žena. Srešće svog bivšeg dečka Džema i biće stalno rastrzana između njenog muža koji ju je prevario ali koji je još ne ostavlja na miru i između njega.

[You must be registered and logged in to see this image.]

Doktor Džem Kordžan
Džem je poznat kao genije u okviru svog zanimanja, uspešan je ali od fakultetskih dana je prek, grub. Ali zbog svog ponašanja ponekad ima probleme, harizmatičan je ali distanciran čovek. Zbog bolnog događaja u prošlosti povukao se iz Istanbula. Otišao je u Van da bi pomogao žrtvama zemljotresa i videvši da im je neophodan odlučio je da ostane tamo. Poseta doktorke Jelde koja mu je dobar drug sa fakulteta i promena stanja njegovog malog pacijenta koga mnogo voli promeniće mu život. Džem će morati da sarađuje sa Šafkom od koje se rastao pre mnogo godina. Međutim, i sam primećuje ostatke neizbežne privlačnosti između Šafak i njega.


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu