Ići dole
Miljana
Miljana
Administrator
Administrator
Postovi : 21607
$ : 31228

Kördüğüm / Nerazmrsiv  Empty Kördüğüm / Nerazmrsiv

taj Uto 12 Jul 2016, 15:42
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]


Radnja se događa u Istanbulu, gradu u kojem je bogatstvo i moć jedini znak uspeha. U nemilosrdnoj trci da se to postigne, nema mesta za ljudske slabosti.

U tom svetu, vreme ide u korak s najvećim i najmoćnijim svetskim metropolama, i prolazi brže nego u svetu običnih ljudi. Koncepti kao što su ljubav, požrtvovanost, saosećanje ili savest, su nepotrebni teret, gotovo slabost. Porodica predstavlja samo sliku za spoljni svet, a u stvarnosti je, ništa drugo nego, dobro iskalkulirani poslovni dogovor. U ovom okrutnom svetu u kojem su ljudski osećaji nepoželjni, ljubav je samo kratkoročna avantura. Tu gde je pobeda krajnji cilj, slabost se skupo plaća.

Ovo je priča o dva muškarca i jednoj ženi, čije živote mjenja, kako sudbina, tako i njihovi sopstveni izbori.

Ali Nejat Karasu je moćan, bogat i bezdušan mladi preduzetnik. Školovao se u inostranstvu od ranog detinjstva i zivio u skupim internatima, nikad ne osetivši toplotu bezuslovne roditeljske ljubavi i podrške. On ne mari za decu, niti uzima žene za ozbiljno. Jedino do čega mu je stalo je uspeh. Ali vremenom, poslovni projekti prestaju biti izazov i gube smisao. Tragajuci za uzbuđenjem, počinje se baviti ekstremnim stvarima koje mu daju adrenalin, i srećan je samo kad se nađe na ivici smrti.

Umut Ozer dolazi iz porodice pune ljubavi, ali ne tako bogate. On je talentovan i inteligentan. Njegov otac, poznati auto serviser, umire dok je Umut jos dijete.Bez obzira na svoje skromu početke, talentovani dizajner postize višestruke uspehe u životu. Međutim, njegova pohlepa za novcem i moći, uni štava ono najbolje u njemu i gubi osećaj za prave vrednosti. Umut ulazi u igru kojoj ne zna pravila, ali umesto da ga udarci i neuspesi obeshrabre, nastavlja igru još ambiciozniji i spremniji da se bori. Otrovan moći, postaje hladan čovek koji se ne libi gaziti ni po svojim najbližima.

Umutite supruga, Naz Ozer, je mlada pedijatar. Ona je idealista i za nju su moralne vrednosti daleko iznad finansijskih. Iako su zaljubljeni, zbog iznenadnog stupanja u brak, gube podršku obe porodice. Ona odlučuje da na to ne obraća pažnju, budući da očekuju bebu, i da je to jedino važno za nju. Nažalost, Naz gubi bebu, a time i svu nadu i ljubav koju je imala u sebi. Njihov brak se počinje da se raspada kada Umut insistira da probaju ponovo sa trudnoćom, a ona ga odbije. Iako Naz u pocetku nalazi razumevanje za suprugovu slepu ambiciju i smatra da je to potrebno za njegov uspeh, ubrzo shvata da se Umut menja na gore, i da je za nju došlo vreme za novi početak.

Ne nalazeći načina da kontroliše Umutov bes, ona se okreće Nejat, kojega u početku smatra arogantnim i odbojnim. No, njena toplina i empatija će ga vremenom omekšati, a to će zauzvrat promjeniti Naz. Na Nejat takođe znatno utiče i rođenje sina koji je začet s Didem, devojkom za jednu noć, koja se zaljubljuje u njega.
Putevi ova dva muškarca se ukrštaju kada Umut počinje raditi za Nejat. Iako sada vrlo različiti ljudi od onih koji su nekad bili, jedino cega se ne mogu ni jedan odreci je ljubav za Naz.


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu