Ići dole
Azor Ahai
Azor Ahai
Administrator
Administrator
Postovi : 14246
$ : 24448

Kaderimin yazıldığı gün / Dan kada je zapisana moja sudbina Empty Kaderimin yazıldığı gün / Dan kada je zapisana moja sudbina

taj Uto 12 Jul 2016, 14:02
Kaderimin yazıldığı gün je turska televizijska serija, snimana tokom 2014. i 2015.

[You must be registered and logged in to see this image.]

Sinopsis:
Priča počinje kada Defne saznaje da je Kahraman bio u vezi s jednom devojkom i nakon svađe sa njim doživi saobraćajnu nesreću u kojoj izgubi dete, ali i mogućnost da ponovo postane majka. U isto vreme, Maksut prati Elif i govori joj da će je oženiti, a ona mu odgovora da prihvati činjenicu da se to nikada neće desiti jer ga ona ne voli.
Posle 7 godina, Kahraman i Defne dožive neprijatnost na porodičnom ručku kada njegova majka prebaci Defne što im ne može podariti unuka i naslednika loze. Kahraman moli roditelje da više ne spominju decu i da je već vreme da prihvate situaciju u kojoj se Defne nalazi. Defne i Kahraman šetaju porodičnim plantažama nara, a ona upoznaje jednu od radnica po imenu Elif. Elifin otac Durmuš želi da natera ćerku da se uda za Maksuta. Defne razgovara sa prijateljicom Emine koja joj pominje surogat majčinstvo kao rešenje za njen problem.
Nakon što Durmuš pokuša da ubije Elif, jer ne želi da se uda za Maksuta, Elifina majka udara kamenom Durmuša i ubija ga. Po dolasku u Istanbul Elifinu majku odvode u zatvor, a sestra joj završava u bolnici. Elif traži pomoć od Halila, a Kahramanova majka Kijmet odlučuje da joj pomogne i plati sve troškove najboljih advokata i lekara, no sve u zamenu za to da ona pristane da rodi dete Kahramanu i Defne.

Uloge:

Ozdžan DenizKahraman Jorukhan
Hatidže ŠendilElif Jorukhan
Begum Kutuk JašarogluDefne Jorukhan
Gurbej IleriKerem
Metin ČekmezZija Jorukhan
Gul OnatKijmet Jorukhan
Gondžagul SunarŠukran Jorukhan
Hakan MeričlilerJakup Jorukhan
Kemal KodžaturkMesut
Berin ArisojMerjem Jorukhan
Anil AltanSelim
Serder OzerMaksut
Guneš HajatSultan


[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu