Ići dole
Ordinary girl
Ordinary girl
Moderator
Moderator
Postovi : 8157
$ : 9462

Salma Hayek Empty Salma Hayek

taj Pet 09 Jan 2015, 22:12
[You must be registered and logged in to see this image.]

Salma Hajek (engl. Salma Hayek) je rođena kao Salma Hajek-Himenez 2. septembra 1966. godine u gradu Koacakoalkos, država Verakruz, Meksiko.

Majka joj je Meksikanka, dok joj je otac libanski imigrant. Odrasla je u katoličkoj porodici, a u internat "Lujzijana" poslata je sa samo 12 godina. Kako je stalno pravila probleme, Hajekova se vraća u Meksiko, da bi je konačno poslali u Hjuston (Teksas) da živi sa tetkom, gde je ostala do svoje 17. godine. Kasnije se vraća u Meksiko Siti, gde studira na Odseku za internacionalne komunikacije. Na nezadovoljstvo svoje familije, odlučila je da odustane od studija i posveti se svojoj davno otkrivenoj ljubavi - glumačkom pozivu.

Počinje u lokalnim pozorišnim produkcijama, a karijeru nastavlja na televiziji, gde dobija i glavnu ulogu u popularnoj sapunici "Tereza". Uspeh serije doneo je Hajekovoj popularnost u domovini, ali u želji za većom popularnošću šokirala je svoje obožavaoce odlaskom iz serije zarad karijere u Los Anđelesu. Zvezda sapunskih opera u rodnom Meksiku, Hajekova je rizikovala svoju dotadašnju karijeru dolaskom u Los Anđeles, gde se borila da je shvate ozbiljno. Smatra se da je Salma Hajek prva meksička glumica koja je postala holivudska zvezda još od vremena Dolores del Rio.

Šansu joj je pružio Robert Rodrigez ulogom u filmu "Desperado" (1995), kojim je Hajekova stekla reputaciju jedne od najseksepilnijih a ubrzo i najzaposlenijih glumica Holivuda.
lady_madrid
lady_madrid
Istražuješ arhivu telenovela
Istražuješ arhivu telenovela
Postovi : 506
$ : 570

Salma Hayek Empty Re: Salma Hayek

taj Pon 12 Jan 2015, 19:33
Golden Globes 2015

[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]
Ordinary girl
Ordinary girl
Moderator
Moderator
Postovi : 8157
$ : 9462

Salma Hayek Empty Re: Salma Hayek

taj Sub 02 Maj 2015, 10:58
[You must be registered and logged in to see this image.]
Miljana
Miljana
Administrator
Administrator
Postovi : 21607
$ : 31228

Salma Hayek Empty Re: Salma Hayek

taj Ned 14 Avg 2016, 17:12
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Sponsored content

Salma Hayek Empty Re: Salma Hayek

Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu