Ići dole
Ordinary girl
Ordinary girl
Moderator
Moderator
Postovi : 8157
$ : 9462

Amber Heard Empty Amber Heard

taj Uto 16 Avg 2016, 17:44
[You must be registered and logged in to see this image.]

Amber Herd ([You must be registered and logged in to see this link.] Amber Heard; rođena [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]. u [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] je glumica i manekenka.
Prvu filmsku ulogu ostvarila je 2004. u sportskoj drami [You must be registered and logged in to see this link.], nakon koje su usledile manje uloge u filmovima [You must be registered and logged in to see this link.] (2005) i [You must be registered and logged in to see this link.] (2006). Godine 2006. igrala je glavnu ulogu u hororu [You must be registered and logged in to see this link.], a zatim i u seriji[You must be registered and logged in to see this link.] koju se tokom 2007. emitovala na televizijskom kanalu [You must be registered and logged in to see this link.].
Pažnju javnosti privukla je 2008. sporednim ulogama u akcionoj drami [You must be registered and logged in to see this link.] i komediji [You must be registered and logged in to see this link.]. Takođe je poznata po ulogama u filmovima [You must be registered and logged in to see this link.] (2009), [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] (2011), [You must be registered and logged in to see this link.] (2014), [You must be registered and logged in to see this link.] i [You must be registered and logged in to see this link.] (2015).
Ordinary girl
Ordinary girl
Moderator
Moderator
Postovi : 8157
$ : 9462

Amber Heard Empty Re: Amber Heard

taj Sre 17 Avg 2016, 15:24
DEP ODREŠIO KESU Džoni i Amber se razvode sporazumno
Holivudski glumci Džoni Dep i Amber Herd postigli su dogovor o sporazumnom razvodu braka prema kojem je glumica pristala da povuče tužbu o porodičnom nasilju za sedam miliona dolara, preneo je danas sajt "TMZ".
[You must be registered and logged in to see this image.]


Dep je pristao da plati taj iznos, kao i troškove advokata da bi se okončao brak.


Amber Herd je u maju pokrenula brakorazvodnu parnicu u kojoj je kao razlog navela porodično nasilje, precizirajući da ju je suprug gađao mobilnim telefonom i pogodio u lice.


Dep i Amber Herd, koji su se venčali početkom 2015. godine, upoznali su se tri godine ranije dok je glumac bio u nevenčanom braku s francuskom glumicom i pevačicom Vanesom Paradi, s kojom ima dvoje dece.


Holivudski glumac, dobitnik tri Oskara, poznat je po ulogama neobičnih i ekscentričnih likova kakvi su junak filma "Svini Tod: Pakleni berberin iz ulice Flit", Džek Sparou u serijalu "Pirati sa Kariba" i Vili Vonka u filmu "Čarli i fabrika čokolade".


Amber Herd koja je glumila u filmu "Zombiland", 2010. je u govoru na svečanosti jedne američke organizacije homoseksualaca i lezbejki (GLAAD) objavila da je biseksualna.


- Volim koga volim, a najvažnije mi je kakva je to ličnost - rekla je svojevremeno glumica.
Ordinary girl
Ordinary girl
Moderator
Moderator
Postovi : 8157
$ : 9462

Amber Heard Empty Re: Amber Heard

taj Sre 14 Sep 2016, 20:48
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Sponsored content

Amber Heard Empty Re: Amber Heard

Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu